Geen categorie

Eindelijk maar toch!

Eindelijk kan ik deze post maken!

Ik heb meegeholpen met het testen van een patroon. Voor mezelf. Het testen was geen geheim, dat was namelijk al aangekondigd. Maar de resultaten mochten we nog niet laten zien.

Vandaag is de release date van De Nivalis Woman van Sofilantjes. Hij kan zoals de kinder Nivalis gemaakt worden als jurk of tuniek. De hals kan worden afgewerkt met een simpele boord, een col of een capuchon.

Ik heb de Nivalis tuniek gemaakt met colorblock en met capuchon. Het is een geweldig patroon die erg lekker valt. Zelfs voor een stevige vrouw met flinke borstpartij is deze jurk/tuniek erg flatterend. Hier gaan er zeker meer van komen!

Omdat ik de nivalis kind ook heb moest ik natuurlijk voor mijn kleine welp ook een Nivalis tuniek maken. Ik heb er wegens haar leeftijd voor gekozen geen capuchon bij te maken maar gewoon de simpele halslijn te nemen.

Het was erg leuk om aan dit project mee te doen. Tijdens het testen ben ik anders naar de bouw van kleding gaan kijken en naar patronen. Het was erg leuk om eens op zoek te gaan naar stoffen voor mezelf in plaats van voor de kinderen. Dit was opeens weer een hele andere wereld van stoffen kwam ik achter. Als ik binnenkort naar het stoffenspektakel ga ga ik ook zeer zeker kijken naar stoffen voor mij.

Je kan vanaf maandag het patroon ook zelf kopen. Dit kan via Sofilantjes

Sale info and release info:

– sale will run from Monday 00.00 to Wednesday 00.00 CET (6pm. est)

– Sale price is €5.50 exl tax (€6,66 incl. eu tax)

– Links: 

EN pattern- http://www.sofilantjes.com/product/nivalis-women-tunic-and-dress-pdf/

NL patroon- http://www.sofilantjes.com/product/nivalis-dames-tuniek-en-jurk-pdf/

FR pattern- http://www.sofilantjes.com/product/les-femmes-nivalis-tunique-et-robe-pdf

Voor meer foto’s van de Nivalis woman en looks ga naar the Sofilantjes Sew and Show group op facebook.

5 gedachten over “Eindelijk maar toch!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s