Geen categorie

Welcome to the world

Nu het cadeautje eindelijk is gegeven maak ik deze post.

Een vriendin was eindelijk weer zwanger en yay weer een dochtertje!

Vanaf het moment dat ze vertelde zwanger te zijn wist ik het meteen. De baby en grote zus moeten gaan twinnen! Nouja ik vind dat heel leuk… dus na een poosje toch even gepolst en gelukkig ze vond het ook een erg leuk idee!

Toen de zoektocht naar een stofje… oh help. Niet te kinderlijk want de oudste is al 4 jaar… maar ook niet te groots want het is een baby!

Gelukkig vond ik tijdig een leuk stofje wat verkrijgbaar was in voldoende stof.

Dus knipperdeknipper en naaien en klaar… oh bagger print verkeerd om🙄 en met niet voldoende stof (en tijd) om opnieuw te knippen. Gelukkig valt het niet mega op dus heb ik het er bij gelate. En als je er naar vraagt: nu staat de print goed als grote zus naar beneden kijkt😂

Jurkje Nivalis

Omdat de stof best lang op zich liet wachten en de uitgerekende datum naderde had ik als voorzorg alvast een extra jurkje gemaakt.

jurkje Domina

een heerlijk overslag jurkje gereed voor het warme weer van afgelopen tijd.

Ik zeg welkom op wereld kleine meid. 😙 En als je kleertjes te klein worden, je mama weet me te vinden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s