Geen categorie

Soms is het even goed als ze weg zijn…

Soms ben ik zo blij dat de kinderen even weg zijn.

Even lekker rustig doen wat je wilt. Stoffen bekijken, zonder dat je van twee kanten hoort welke stof door wie wordt geclaimd. En rustig uitknippen van de patroondelen met een kop thee er naast… wat ik nooit aan zou durven met de kinderen in de buurt. Schaar even op de stof laten liggen om de thee te zetten.

En toen waren de kindjes weer thuis en bleef het naaiwerk liggen. Want het is niet altijd handig om te naaien met twee kleine belhamels in huis. En toen kwam er een patroontest voor mama bij… Maar de geknipte truien bleven even liggen voor ruim een week.
Gelukkig was er toen even scouting…
En met de een weg en de ander achter een filmpje, was het moment weer daar

Even rustig achter de naaimachine en kunnen door werken… want ze vinden het naaien maar al te mooi 😁. En ik vind dat schitterend dat ze interesse tonen… maar nee soms het is gewoon lekker om ze even niet bij je te hebben in de hobbykamer…

Helemaal omdat ik dan gewoon mijn wonderclips kan pakken en plaatsen zonder op de kleur te letten, want als mijn zoon had gezien dat ik zijn trui met roze clips had vast gezet ipv met de de rode/gele/oranje dan had ie me toch even vertellen dat ik een trui voor hem aan het maken was en niet voor zijn zusje 😂

Maar nu baal ik wel… want er is een trui af, maar geen kind om hem direct te passen…

Ach gelukkig komt ie straks weer thuis en kan hij vol enthousiasme zijn nieuwe trui passen waar hij al weken naar uitkijkt.

Oh en de vosjes trui?
Deze moet maar even wachten tot vanavond met het naaien. Want tsja die twee kinderen samen hè

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s