Update

Naai update

Allo, dat is even lang geleden dat ik een blog heb gemaakt. Er is wel een bultje nieuwe kleren bijgekomen.

Ook enkele nieuwe patronen die ik heb getest en heb goed gekeurd. Het zijn nu vooral Fab4you patronen geweest die ik heb lopen testen.

Dit in verband met de studie en stage heb ik niet extreem veel tijd en energie gehad om nu weekelijks te naaien. Verder heeft mijn lockmachine kuren gekregen en naai ik meer op de naaimachine wat wel meer tijd vraagt. En de afwerking bevalt me niet heel erg als ik eerlijk ben. Maar gelukkig wordt binnenkort de machines na gekeken en hopelijk gerepareerd. Mooi in de eerste week van de vakantie dus hopelijk komt er een hele zooi bij binnenkort.

Toch is er wel voldoende bij gekomen! Hier even een overzicht.

Zoals je kunt zien is het toch redelijk wat sinds november. Ik hoop de blog weer wat beter bij te kunnen houden.

Binnenkort eerst maar verder met de zomercollectie verder op orde maken. Want ze groeien zo hard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s