Just for fun, Update

Winter is coming

De winter komt eraan… Bah

Voor een zomer liefhebber is de gedachte echt verschrikkelijk! En ik ben nu al koud. Hoe erg ga ik het dan wel niet krijgen als het straks echt winter gaat worden? Gelukkig heb ik vesten genoeg in huis en huissoksloffen. En Jolans herinneringsdeken…

Maar de omslag in het weer zorgde wel dat ik mij bedacht om echt met de winterjassen van de kinderen aan de slag te gaan. Een Duke en duchess. Twee jas patronen van Ellie and Mac patterns, waar ik dol op ben!

De Duke is donker blauw met licht blauwe accenten. De voering is grijs. Hij heeft zwart/blauwe knopen en drie kleinere drakenknopen. (Voor de schouderstukken en de hals)

De duchess is bordeaux rood met een Petrol groene voering. Hij heeft vlinder knopen. Hij zwiert enorm uit als ze rond draait wat ze iedereen ook even moet laten zien.

Ze zijn beiden schitterend. Ik ben ook heel blij dat ik hun weer de jassen heb gemaakt.

Alleen toen ik die jas van mijn dochter aan het top stitchen was vroeg ik me wel even af waarom… Maar bij het eind resultaat weet je het weer. Het is zo de moeite waard om te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s