Geen categorie

even een kalme tijd

Er is alweer een poosje geen blog geweest.

Ik had er niet heel veel zin aan, gewoon omdat er niet extreem veel is genaaid. Mijn stof uit engeland komt het einde van de maand 😁 en ik ben echt heel benieuwd naar de stof. Natuurlijk weet ik wat ik heb besteld, maar een plaatje op de pc of mobiel is toch altijd anders dan de stof daadwerkelijk in handen hebben. Ik weet ook nog niet zeker wat ik er van ga maken. Iets met twee cirkelrokken dat is zeker gezien de stof. En een vest voor zoonlief.

Volgende week een midweekje Efteling. Ik zou ik natuurlijk niet zijn als ik weer wat in de stijl vd Efteling maak.

Zo heeft mn dochter een rok en jurk.

En heb ik een luier etui gemaakt. Zodat we maar 1ding uit de tas hoeven te pakken als de kleine meid moet worden verschoont.

En het grootste project… Een rugtas. Er zit veel werk in, maar ik denk dat het echt wel de moeite waard gaat zijn. En als die af is? Dan ligt er nog een wolf blouse en pietenpakken op de planning…

Zei ik dat het rustig had?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s