Geen categorie

Ssssstilte

Stilte op de blog…
Wie zijn instagram volgt zal hebben gezien dat ik niet helemaal stil ben. Maar ik ben wel stiller dan normaal.
Ik ben in Mei begonnen met een opleiding onderwijsassistent en ben eind Augustus begonnen aan mijn stage. De combinatie: werk, studie, stage, kinderen zorgt er voor dat ik veel minder tijd heb voor mijn hobby; het naaien. Ik moet deze echt inplannen in mijn week, maar vaak eindig ik met een naailoze week, puur omdat alles bij elkaar best wel wat energie vraagt om te combineren.
Maar het gaat nu wel wat beter. Ik heb aan het einde van de week steeds meer energie over en pak soms ook wel eens een avondje eventjes voor wat naaiwerk. Want het is en blijft toch wel mijn manier van een goede ontspanning en het leeg maken van mijn hoofd.

Ik hoop nu langzaam wat meer op te kunnen pakken met het naaien. Want de kasten van mijn kinderen zijn nog nooit zo leeg geweest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s