Geen categorie

Even wat anders

Even weer eens wat anders. Ik naai best wel heel vaak Sofilantjes. Ik vind ze heerlijk naaien, hoef bijna geen aanpassingen te doen voor mijn kinderen en ze vallen gewoon erg mooi. Vaak lijken ze erg gecompliceerd, maar zijn dat eigenlijk helemaal niet.

Maar toch wil ik soms wel eens weer wat anders. En als ik dan voor wat anders kies, dan is het meestal de Ottobre waar ik op uit kom. En hoewel ik daar meer aanpassingen aan moet doen om deze net zo mooi te laten vallen als een sofilantjes, lukt me dat hedendaags vrij aardig en blijf ik erg tevreden als mijn kinderen de kleren aanhebben.

Deze keer is mijn keuze gevallen op de PrincessCastle Dress. uit de Ottobre 4/2013.

Met het warme weer van laatst heeft ze hem al aangehad. En ja: hij schittert prachtig op mijn dochter. Ik dacht eerst nog wat moeite te gaan hebben met de mouwen, die wel erg kort zijn. Bijna de kapmouwtjes van de nivalis van sofilantjes, waar ik ruzie mee blijf houden… Maar nee, dat viel nu alles behalve tegen.

Dochterlief enorm blij met haar My Little Pony jurk, mama blij omdat hij zo mooi is uitgevallen. Laat de zomer nu maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s