Geen categorie

We gaan verplaatsen!

Tijdens onze heerlijke zomervakantie hebben mijn man en ik gepraat over Dragons Workshop. Wat we er mee gingen doen, wat we er in wilden investeren of we er echt een groei in wouden maken.


Ik heb deze site destijds snel en tijdelijk gemaakt. Ik wou wat hebben, wat werkte om te laten zien wat er zo al was gemaakt. Tezamen met de blog die ik vooral gebruikte bij het testen van patronen. Maar dit was alles behalve perfect. Ik ergerde me aan de look en hoe hij in elkaar stak.
Het onderwerp kwam wel eens wat vaker ten sprake als de kinderen op bed lagen, maar niet zo lang en discussiërend als het was tijdens de vakantie.
Voor nu hebben we besloten er tijd en geld in te gaan investeren. Mijn man zou de site gaan maken en lay-out. Ik zou de invulling doen. En het fotowerk. En straks natuurlijk het naaiwerk, het zou wat zijn als ik dat aan mijn man zou overlaten.
Na onze vakantie is manlief begonnen met het bouwen van de website. Deze is nu bijna klaar voor onthulling, dus heb ik deze site al vast aangepast. Want hier blijft straks alleen de blog nog over.
Verder zal ik vanaf het najaar beginnen met het staan op wat lokale marktjes om in de omgeving ook een grotere naamsbekendheid te gaan krijgen. En hopelijk zal het van het een naar het andere overlopen.

Maar veel zal er niet veranderen hoor.
Ik blijf bezig, ik blijf bereikbaar en werk graag aan nieuwe uitdagingen 😀

Butterflygroetjes

Alja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s